Arama

Kadına tecavüz etmeye çalışan adam güvenlik kamerasında

6 yıl önce

İşten çıkan genç kadın evine gitmek istediği esnada bir adamın saldırısına uğradı. Tecavüz girişimi saniye saniye kaydedildi.

Kadına tecavüz etmeye çalışan adam güvenlik kamerasında
ad image
ad image

 

Çin'in güneyinde Guangdong eyaletinde bulunan yöre idareli büyük bir şehir olan Dongguan'da (Vilayet Seviyeli Şehir) yaşananlar akıllara durgunluk verir cinste.

Akşam vakti çalıştığı iş yerinden evine doğru giderken bir adam tarafından sıkıştırılan ve tecavüz edilmeye çalışan kadının görüntüleri tüyleri diken diken ediyor. 

Gecenin karanlığını da fırsat bilen sapık adam ilk olarak kadına sözlü tacizde bulunuyor ardından da tecavüz etmeye çalışıyor. Kadın o sırada feryat edip çığlıklar atarak çevreden yardım istiyor.

Adam bir süre kadınla boğuşup pis emellerini gerçekleştirmek üzereyken çevreden gelen seslerden korkarak hızla olay yerinden uzaklaşınca, talihsiz kadın  korku ve dehşet içerisinde olay yerinden hızla uzaklaşıyor.

Yaşanan bu elim olay ise bölgede bulunan bir iş yerinin kamerasından saniye saniye görüntülendi.

Şuanda polis görüntülerde ki adamı arıyor.

Kaynak : Kriminal

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image