Arama

İLK KEZ ORUÇ TUTAN ÇOCUKLARIN İFTAR HEYECANI

6 yıl önce

İlk defa oruç tutan çocuklar, Elazığ Belediyesi’nin düzenlediği iftar programında bir araya geldiler.

İLK KEZ ORUÇ TUTAN ÇOCUKLARIN İFTAR HEYECANI
ad image
ad image

 

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz,  tematik iftar programlarının altıncısını ‘ilk kez oruç tutan çocuklar’ ile gerçekleştirdi. Hayatında ilk defa oruç tutan çocuklar Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen tematik iftar programları kapsamında bir araya geldi. Kültür Park Mamürat-ül Aziz Salonu’nda düzenlen iftar programına ilk kez oruç tutan çocuklar, aileleri ile birlikte katıldı. Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve eşi Nebahat Yanılmaz’da, çocukları iftar yemeğinde yalnız bırakmayarak heyecanlarına ortak oldu. Çocuklar ve Başkan Yanılmaz iftar öncesi birlikte ilahi söyledi. 

Bugün ilk defa oruç tutan çocuklarla bir araya geldiklerini belirten Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, her yıl ilk kez oruç tutan çocuklarımızla bu heyecanı birlikte yaşadıklarını söyledi.

İlk defa oruç tutan çocukların sevinçlerine ortak olmak istediklerini aktaran Başkan Yanılmaz, “Onlarla birlikte olduk. Bu coşku, heyecan, güzellik ve ailelerle beraberlik gerçekten ölçülemeyecek düzeyde çok güzel. Biz her yıl bu oruçlara devam ediyoruz. Onların ilk defa yaşamış oldukları heyecanı onlarla ve aileleriyle birlikte yaşıyoruz” dedi.

Çocukların ramazana ve oruca ilgilerinin yüksek olduğunu vurgulayan Yanılmaz, “Tabi ilk defa oruç tutmanın güzelliği ve heyecanı ailelerine de yansıyor. Birçok çoğunun anneleri, babaları, dedeleri ve nineleri de burada. Biz o ailelerin heyecanını onlarla birlikte yaşıyoruz. Çocukların sevinci ve mutluluğu ölçülemeyecek derecede çok yüksek. Onları mutlu etmek için bizde elimizden gelen bütün imkânları sergiliyoruz” diye konuştu.

İlk defa oruç tuttuklarını ve heyecanlı olduklarını dile getiren çocuklar ise, belediyenin düzenlediği iftar programında bir araya geldiklerini ve oruçlarını açtıklarını dile getirerek, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz amcalarına teşekkür ettiler.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image