Arama

Elazığ'da Saadet Kadroları Seçime Hazır !

9 yıl önce

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu, yaklaşan seçimlere tüm teşkilat üyelerince hazır olduklarını belirterek gündem değerlendirmesinde bulundu.

Elazığ'da Saadet Kadroları Seçime Hazır !
ad image
ad image

Hacıbekiroğlu konuşmasında Paris Yürüyüşüne değinerek, Fransa’nın Paris şehrinde Peygamber Efendimiz Hz Muhammet (SAV)’i seviyesizce karikatürize eden derginin yürüyüşüne katılan Sayın Davutoğlu’na hangi tarihin ve hangi inancın evladı olduğunu sormak lazım” şeklinde konuştu!

 

Demokrasi hiç kimseye, Efendimize hakaret hakkı vermez

 

Gündemde hala sıcaklığını koruyan ‘İslami fobi’ ile alakalı ise, "Böylesine bir dönemde Müslümanların duygularını tahrik etmeye yönelik yaklaşımlar, en basit ifadesiyle provokatif olaylara zemin hazırlamak, provokatif emellere hizmet etmek demektir. Ancak Müslümanlar bu tahriklere kapılmayacak, her zaman olduğu gibi aklıselim ve sağduyu ile hareket ederek, bu provokatif girişimleri boşa çıkaracaktır.

Demokrasi ve özgürlük hiç kimseye, Efendimize hakaret hakkı vermez. Bugün demokrasi adı altında 'Hepimiz Charlie'yiz' diyenler, dünde hepimiz ermeni Hrant Dink’iz diyenlerle aynı zihniyetin ürünleridir!” ifadelerine yer veren Hacıbekiroğlu, “Sayın Davutoğlu’nun bu zihniyetle kol kola yürümesine Saadet Partisi olarak aziz milletimizin takdirine bırakıyoruz” dedi.

 

İktidar ve Muhalefet Batı Hastalığına Yakalanmıştır!

 

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande’nin Davutoğlu’na Ermeni soykırımını kabul edin iddiaları ile alakalı konuşan Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu,

“Hollande’nin Davutoğlu’nu çocuk gibi azarlayarak Ermeni Soykırımını kabul edin çıkışı kabul edilebilir bir durum değildir. Bu küstahlığa rağmen Maalesef Sayın Davutoğlu ve muhalefet ise batı hastalığına yakalanmanın etkisi ile büyüyen tehlikenin farkında değil” dedi.

 

Batılaşma bizim için bir ihanettir” 

 

Hacıbekiroğlu, ‘Avrupa Birliği bir medeniyet projesidir’ başlığı adı altında büyük tavizler verildiğini belirterek, Eğer AB’ye medeniyet projesi olarak bakarsanız kendi kültürünüzü, inancınızı, tarihinizi ve değerlerinizi önemsemeyerek, AB’ye girme yolunda çok tehlikeli kanunlar çıkartarak, adeta Türkiye’nin kimyasını bozan kanunlar çıkartarak, batılaşırsınız. Siz hem yönünüzü batıya çevireceksiniz hem de kendi değerler eğitimini vermek için valilere yazı yazacaksınız. Böyle bir çelişki olmaz. Kendi değerlerinize, inancınıza ve gençlerinize sahip çıkacaksanız batı kesinlikle bir örnek olamaz. Batılaşma bizim için bir ihanettir” şeklinde konuştu.

 

Saadet Kadroları Seçime Hazır!

 

Saadet Partisi ve Milli Görüş olarak, halkla ilişkiler çalışmamızı halkımıza verdiğimiz önemden ve onların dertleriyle dertlendiğimizden dolayı yaptıklarını kaydeden Hacıbekiroğlu, Onların dertlerine seyirci kalmadık, kalamayız da. Birebir onların arasına girerek, dertlerini dinleyerek, hem çözümler bulacağız hem mesajlarımızı vereceğiz. Halkın problemlerinin Milli Görüş’ün penceresinden nasıl çözüleceği konusunda da halkımızı bilgilendireceğiz. Derdimiz bir oy avcılığı değil, geleceğe dair umutlarımızı yeşertmektir. Her ne kadar bugün sorunlar yumağı varsa da, karanlık bir tablo varsa da mutlaka her zaman bir çıkış yolunun bulunabileceğini, bağımsız, milli, özgün ve şahsiyetli politikalarla bunları gerçekleştirebileceğimizi anlatacağız. Bizler Saadet kadroları olarak seçime hazırız ve adil bir düzen için geliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Hacıbekiroğlu sözlerini şöyle sürdürdü,

“Türkiye’nin siyaseten ve ahlaken tıkandığını, kısır kavgaların esiri edildiğini, Türkiye’nin çözümsüzlüğe sürüklendiği bir ortamda yeni kurtuluş reçetelerini belirleyeceğiz. Bu kadro ve ruh, egemen güç tarafından 6 ay sonra gerçekleşecek tarihi seçimler ile ilgili yapmış oldukları bütün planları alt üst edecek ve Saadet Partimizi iktidara taşıyacaktır”

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image