Arama

Elazığ'da Anne Üniversitesi'nde Ders Başlıyor

9 yıl önce

Elazığ Belediyesi ve Fırat Üniversitesi işbirliğiyle kurulan Anne Üniversitesi'nde, ilk ders 14 Şubat Cumartesi günü başlıyor.

Elazığ'da Anne Üniversitesi'nde Ders Başlıyor
ad image
ad image

Elazığ Belediyesi Meclis Salonu'nda, cumartesi günleri 09.00-15.45 saatleri arasında verilecek eğitimle, anne ve anne adayları çağın gerekleri doğrultusunda bilgi ve donanım sahibi olacaklar.

 

Toplam 8 hafta sürecek eğitimde, İnsan İlişkileri ve İletişim, Sağlıklı Beslenme ve Yaşam, Eğitimde Ailenin Rolü, Girişimcilik, Boş Zaman Değerlendirme, Temel Dini Bilgiler, Ev Ekonomisi ve Yönetimi, Değerler Eğitimi, Aile Sosyolojisi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Kuran-ı Kerim ve Osmanlıca dersleri yer alacak. Eğitimler, Fırat Üniversitesi öğretim görevlileri Doç.Dr. Mehmet Turan, Yrd. Doç.Dr. Mikail Tel, Yrd. Doç.Dr. Burcu Gezen Şen, Yrd. Doç.Dr. Yelda Sevim, Yrd. Doç.Dr. Muzaffer Özli, Arş. Gör. Eyüp Bozkurt ve Kur-an'ı Kerim Öğreticisi Fatma Özli tarafından verilecek.

 

Katılımcılardan herhangi bir ücret talep edilmeyecek projede, kırtasiye malzemeleri, öğle yemekleri, çay ve kahve gibi ikramların yanı sıra katılımcıların ulaşım hizmetleri de ücretsiz olarak Elazığ Belediyesi tarafından karşılanacak,

 

Okuma yazma bilen herkesin katılabildiği ve 4 Nisan'da tamamlanacak eğitimin ardından katılımcılara,  Elazığ Belediyesi ve Fırat Üniversitesi onaylı sertifika verilecek.

           

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, toplumun sağlam temeller üzerine oturmasında annelerin odak noktada bulunduğuna dikkat çekilerek, toplumun gelişimi için bu projenin büyük önem taşıdığı belirtildi. Gelecek nesillerin yetişmesinde ilk öğretmen konumunda bulunan annenin donanımının, geleceğin şekillenmesine büyük katkı sağlayacağı ifade edilen açıklamada, "Bilinçli annelerle, bilinçli gelecek nesiller yetişecektir" denildi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image