Arama

Elazığ'da 90 Girişimci Eğitimlerini Tamamladı

9 yıl önce

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası ve KOSGEB işbirliğinde 'Uygulamalı Girişimcilik' kursları devam ediyor.

Elazığ'da 90 Girişimci Eğitimlerini Tamamladı
ad image
ad image

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası ve ile KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürlüğü arasında imzalanan protokol gereği 180 girişimciye verilecek eğitimlerde 90 girişimci eğitimleri tamamlayarak sertifikalarını almaya hak kazandı.

 

Elazığ Esnaf ve Sanatkârlar Odası konferans salonunda verilen eğitimlerin 2. etabında 90 girişimcilerin eğitimlerine de kısa süre içinde başlanılacak.

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Mitat Ulaş, Oda olarak Elazığ’da yaşanan istihdam sorununa bir nebze çözüm bulmak olduğunu söyleyerek açıklamasına şu şekilde sürdürdü:

        

“Yoğun talep üzerine 90 kişiye vereceğimiz 'Uygulamalı Girişimcilik' kursumuzun sayısını artırarak 180 kişiye çıkardık. İlk etap eğitimlerimizi tamamladık ve 90 kişi eğitimlerini aldılar. Kısa süre sonra başlayacağız eğitimler ile 90 kişide eğitimlerini alacaklar. Kurslar bittikten sonra şubat ayı sonunda düzenleyeceğiz 'Uygulamalı Girişimcilik' kursu sertifika töreni ile eğitimleri başarıyla tamamlayan kursiyerlerimize sertifikalarını vereceğiz”.dedi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image