Arama

Elazığ ve İlçelerinde Huzur 23 Genel Asayiş Uygulaması‏

9 yıl önce

Elazığ Emniyet Müdürlüğü Huzur 23 Genel Asayiş Uygulaması‏ gerçekleştirdi.

Elazığ ve İlçelerinde Huzur 23 Genel Asayiş Uygulaması‏
ad image
ad image

Elazığ Emniyet Müdürlüğü konu hakkında yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada ; Elazığ İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından, kentin huzur ve asayişini sağlamak amacıyla belirli aralıklarla Genel Asayiş Uygulaması yapılmaktadır.

 

Bu kapsamda; 27 Mart 2015 tarihinde 20.00-22.30 saatleri arasında, İl genelinde ve İl’imize bağlı 10 İlçede 750 personelin katılımı ile “Huzur 23 Genel Asayiş Uygulaması” düzenlendi.

 

Uygulama dâhilinde, 175 adet Umuma Açık İstirahat ve Eğlence Yeri ve İl-İlçe Merkezlerine giriş yapılabilen 16 noktada eş zamanlı olarak Asayiş uygulaması yapıldı.

 

İl Merkezinde; 93 Umuma Açık İstirahat ve Eğlence Yeri ile ilimize giriş yapılabilen 6 noktada eş zamanlı olarak yapılan denetimlerde,  1226 şahıs sorgulandı. Sorgulanan şahıslardan 2’sinin çeşitli suçlardan aranma kaydı olduğu tespit edilerek gerekli yakalama işlemleri yapıldı.  2 kişiye ruhsatsız tabanca ve fişek bulundurmaktan, 2 kişiye ise kesici alet bulundurmaktan Adli işlem uygulandı.

 

İşyerlerine yönelik olarak devam edilen denetlemelerde; 230 paket kaçak sigara ele geçirildi. 15 işyerine ise değişik maddelerden idari işlem yapıldı.

 

Yol Uygulamaları kapsamında ise 222 araç sorgusu yapılarak, toplam 13 araç sürücüsüne çeşitli Maddelerden 7650 TL idari para cezası kesilerek 3 araç trafikten men edildi.

 

İl’imize bağlı 10 ilçe merkezinde; 83 Umuma Açık İstirahat ve Eğlence Yeri ile İlçe Merkezlerine giriş yapılabilen 10 noktada eş zamanlı olarak yapılan Asayiş Uygulamasında, 361 şahıs sorgulandı. Herhangi bir olumsuzluğu olan şahıs ya da şahıslara rastlanılmadı.

 

İşyerlerine yönelik olarak yapılan denetlemelerde her hangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı.

 

 Yol Uygulamaları kapsamında ise 220 araç sorgusu yapılarak, 2 araç sürücüsüne ise çeşitli maddelerden idari para cezaları kesildi.

 

İl genelinde ve ilçelerimizde vatandaşlarımızın Huzur ve Güvenliğini sağlamak, suç ve suçlularla mücadele etmek amacıyla uygulamalarımız devam edecektir.''Denildi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image