Arama

Elazığ Sesine Sahip Çıktı

9 yıl önce

“O Ses Türkiye” yarışmasında çeyrek finale çıkan Emrah Güllü Elazığ basın ve Medya Cemiyeti öncülüğünde yüzlerce Elazığlının katılımıyla Havalimanında karşılandı.

Elazığ Sesine Sahip Çıktı
ad image
ad image

GÜLLÜ’YE MORAL KARŞILAMASI

 

Elazığ Basın ve Medya Cemiyetinin “Elazığ Sesine Sahip Çık” kampanyası kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikler devam ediyor. EBMC; bu kapsamda düzenlemiş olduğu etkinliklere bir yenisi daha ekledi. O Ses Türkiye Yarışmasında Çeyrek Finale kalan Elazığlı genç sanatçıya moral vermek adına Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti bir karşılama töreni düzenledi.

 

BİR ÇOK STK YÖNETİCİSİ VE VATANDAŞ KATILDI

 

Düzenlenen törene Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri, Cemiyete bağlı basın kuruluşlarının temsilcileri, Hazar Stratejik Araştırma Merkezi Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Gülen Kadınlar Derneği Genel Başkanı ve Elazığ Şubesi Kurucu Üyelerinin yanı sıra yüzlerce Elazığlı katıldı.

 

VATANDAŞLAR ÜCRETSİZ TAŞINDI

 

O Ses Türkiye yarışmasında Elazığ’ı temsil eden ve bütün turları başarıyla geçen Elazığlı Sanatçıya destek ve moral adına düzenlenen etkinliğe katılımı sağlamak için EBMC tarafından bir otobüs temin edilerek Elazığlıların Havalimanına ücretsiz taşınmaları sağlandı.

 

EBMC’DEN GÜLLÜ’YE BUKET

 

TV 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye Yarışmasında bütün turları geçerek çeyrek finale geçen Elazığlı Sanatçı Emrah Güllü sevenleri tarafından Havalimanında karşılandı. Emrah Güllü’ye Elazığ basın ve Medya Cemiyeti Başkanı M.Nafiz Koca bir buket takdim ederek başarılarının devamını diledi.

 

Yüzlerce seveninin alkışları arasında kendisine takdim edilen buketi alan Güllü çok duygulandığını ifade ederek kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini söyledi.

 

GÜLLÜ ONUR KAYNAĞIMIZ OLDU

 

Karşılama esnasında kameralara bir açıklama yapan Elazığ basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Nafiz Koca yaptığı açıklamada şunları söyledi: malumunuz olmak üzere uzun zamandan beridir TV 8 Ekranlarında devam eden O Ses Türkiye Yarışmasında ilimizi sevgili kardeşimiz Emrah Güllü temsil etti. Sevgili kardeşimiz Güllü gerek beyefendi kişiliği gerek sesi gerekse yorumuyla jüri üyelerinin takdirlerini kazandığı gibi biz hemşehrilerinin de onur kaynağı oldu. Bizler de şehrimizi hakkiyle temsil eden değerli kardeşimize destek ve moral olma adına böyle bir etkinlik düzenleyerek kardeşimizi karşılamaya geldik.

 

GÜLLÜ İLİMİZİ HAKKİYLE TEMSİL ETTİ

 

Allah nasip ederse bundan sonraki süreçte bizlerin yani Elazığlıların verecekleri desteklerle daha önemli başarılar elde edecektir, bu vesile ile özellikle de il dışında olan Elazığlıların da bu kampanyaya dahil olmaları ve sevgili Emrah Güllü’ye destek vermeleri ilimizin tanıtımına büyük katkılar sunacaktır. Dolayısıyla sevgili Emrah Güllü’yü bu başarısından dolayı kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

 

HAZAR TURİZM VE KAYA’YA TEŞEKKÜRLER

 

Elazığ Sesine Sahip Çık kampanyası kapsamında Emrah Güllü’ye destek verenlere de teşekkür eden Koca bu karşılama programımıza katkı sunarak vatandaşlarımızın şehir merkezinden Havalimanına taşınması için araçlarını tahsis eden Hazar Turizm Firması yetkililerine de teşekkür ederek ETSO Meclis Başkanı Sayın Hamit Kaya’ya da katkılarından dolayı şükranlarımı sunuyorum dedi.

 

EBMC BAŞINDAN BERİ BENİ YALNIZ BIRAKMADI

 

Karşılama töreninde bir açıklama yapan Sanatçı Emrah Güllü’de bu başarının Elazığ’ın başarısı olduğunu ifade ederek yarışmanın başından beri kendisini yalnız bırakmayan Elazığ basın ve Medya Cemiyetine ve Elazığ basınına teşekkür etti.

 

GÜLLÜ; BU BAŞARI ELAZIĞ’IN BAŞARISIDIR

 

Havalimanına kadar gelerek bu mutluluğu kendisiyle paylaşanlara şükran borçlu olduğunu ifade eden Güllü, bu manzara karşısında duygulanmamak elde değil diyerek şunları kaydetti: bildiğiniz gibi uzun zamandan beridir katılmış olduğum O Ses Türkiye Yarışmasında ilimizi temsil ettim. Girdiğim bütün turları sizlerin de dua ve destekleriyle başarıyla geçtim ve finallere çıktık. Bundan sonraki süreçte yine siz değerli hemşehrilerimin dua ve desteklerine ihtiyacımız var. İnşallah bizlere güvenen ve desteklerini esirgemeyen sizlere karşı mahcup olmayacağım. Bu başarı benim değil Elazığ’ın başarısıdır buraya kadar gelen bütün hemşerilerime ve TV 8 Televizyonuna teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.

 

YÜZLERCE KİŞİ OMUZ OMUZA HALAYDA

 

Konuşmaların ardından sevenleri Emrah Güllü’yle hatıra resimleri çekmek için beklediler. Hatıra resimlerinin ardından Havalimanına gelen folklor ekibi oyunlarıyla Güllü’ye destek verdiler. Güllü’nün de Halaybaşı olduğu ekibe yüzlerce insan omuz omuza vererek güzel görüntülerin ortaya çıkmasına vesile oldu.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image