Arama

Elazığ Halk Sağlığı Müdürlüğünden Sanat Atölyesi Sergisi

9 yıl önce

Elazığ Halk Sağlığı Müdürlüğü Sanat Atölyesi sergisi düzenlendi.

Elazığ Halk Sağlığı Müdürlüğünden Sanat  Atölyesi Sergisi
ad image
ad image

Elazığ Halk Sağlığı Müdürlüğü’nde çalışan bayanlara yönelik açılan sanat atölyesinde üretilen ebru, karakalem, ahşap boyama, resim ve seramik eserlerden oluşan sergi açıldı.

 

Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi tarafından kurulan sanat atölyesinde kurslara katılan 50 kursiyer ebru, karakalem, ahşap boyama, resim ve seramik dersi aldı. Kursta üretilen eserlerde gözle görülen bir iyileşme ve artışın ardından 16.02.2015 tarihinde Elazığ Halk Sağlığı Müdürlüğü giriş katında, kursiyerlerin sanat atölyesinde hazırladığı eserler sergilendi. Serginin açılışını Halk Sağlığı Müdürü Uzm.Dr.İbrahim Halil Akkuş ile Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kazım Atıcı yaptı.

 

Bugün farklı bir açılış yaptıklarını ifade eden Halk Sağlığı Müdürü Uzm.Dr.İbrahim Halil Akkuş, "Bu sefer çalışanlarımızın hazırladığı bir el sanatları sergimiz var. Mesai saatlerinde bunalan, motivasyonu bozulan arkadaşlarımız halk eğitim merkezi müdürlüğümüzün desteğiyle gelen hocalarımız eşliğinde ebru, el sanatları, karakalem çalışmaları yaptı. Mesailerini, işlerini aksatmadan motivasyonu arttırıcı çalışmalar yapan personelimizin hazırladığı el işi sergilerini açıyoruz. Bununla ilgili yoğun bir katılım oldu. Hatta kursumuzu genişletme çalışmalarımız oldu. Bizim personelimizde de iş gücünü artırmaya faydası oldu. İnşallah kurslarımızı genişleterek ve geliştirerek devam edeceğiz. Sergimize katılan Elazığ İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterimiz Uzm.Dr. Latif Üstünel ve ekibine, Halk Sağlığı ve İl Sağlık Müdürlüğü çalışanlarımıza, kursiyerlerimize ve kurs hocalarımız Sayın Selma Önder ve Sayın Gülden Solmaz’a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

 

Elazığ Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak kurumlarla işbirliği çerçevesinde Halk Sağlığı Müdürlüğü ile yapmış oldukları el emeği göz nuru eserlerin sergisini açmak için bir araya geldiklerini belirten Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kazım Atıcı da, "Elazığ Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak İl Sağlık Müdürlüğümüz, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğimiz ile birlikte Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi, Harput Devlet Hastanesi, Eğitim ve Araştırma Hastanesi hastaları ve çalışanlarına yönelik bir çok kursumuz var. Burada ki amacımız değerli müdürümün de ifade ettiği gibi zamanlarını değerlendirmek, onları iş hayatına motive etmek. Hastalarımızın da tedavilerine özellikle ruh ve sinir hastanesindeki hastalarımızın tedavilerine katkıda bulunmak. Bugün burada da Halk Sağlığı Müdürlüğündeaçtığımız kursta görevli usta öğreticilerin yapmış olduğu ebru, el sanatları ve çatlatma tekniğiyle ortaya koymuş oldukları eserlerin sergisinde bir aradayız." şeklinde konuştu.

 

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan sanat atölyesinin yeni kursiyerlerle çalışmalarına devam edeceği belirtildi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image