Arama

Elazığ Etikrom A.Ş'den Kültür ve Sanata Büyük Destek

9 yıl önce

Kısa adı EMSAD Olan Elazığ Müzik ve Sanat Derneği ''Elazığ Geleneksel Ramazan Şenlikleri'' etkinliğinin Sponsoru olan EtikromA.Ş'ye, desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Elazığ Etikrom A.Ş'den Kültür ve Sanata Büyük Destek
ad image
ad image

Kısa adı EMSAD Olan Elazığ Müzik ve Sanat Derneği tarafından düzenlenen, tertip komite Başkanlığını Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ'ın yaptığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen ''Elazığ Geleneksel Ramazan Şenlikleri'' etkinliğinin Sponsoru olan EtikromA.Ş'ye, Etikrom A.Ş Genel Müdür Vekili Sayın İrfan Bal'a ve Etikrom A.Ş İdari Müdürü Sayın Erdal Berber'e desteklerinden dolayı plaket takdim edildi.

Emsad derneği eş başkanları Savaş Bal ve Zülfü Bal yaptıkları açıklamada, EtikromA.Ş'nin, Elazığ'da kültüre, sanata ve spora her alanda verdikleri desteklerden ötürü şehir olarak mutluluk duyduklarını bu tür kurumsal firmaların sayılarının artması gerektiğini ve EtiktomA.Ş'nin bu alanda güzel bir örnek teşkil ettiğini belirterek, EtikromA.Ş'ye, Etikrom Genel Müdür Vekili Sayın İrfan Bal'a,Yıldırım Holding Kurumsal İletişim Müdürü Sayın Hamdi Boryalı'ya Etikrom A.Ş İdari İşler Müdürü Sayın Erdal Berber'e teşekkürlerini bildirdiler.

 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image