Arama

Elazığ CHP, Mollakendi’de Törenle Belde Teşkilatı Açtı

8 yıl önce

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu ve Yaşar Karabulut, Mollakendi Belde Teşkilatı’nın açılışını törenle yaptılar.

Elazığ CHP, Mollakendi’de Törenle Belde Teşkilatı Açtı
ad image
ad image

“ELİMİZE GEÇEN BU FIRSATI İYİ DEĞERLENDİRELİM”

 

Mollakendi halkının yoğun katılımıyla gerçekleşen açılış töreninde konuşan CHP Elazığ İl Başkanı Ünsal Karatepe; “Bizim yolumuzdaki tek hedefimiz 2015 Genel Seçimlerinde Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yapmaktır. Şunu da bilelim bu son seçimdir. Bir oy bir oydur. Kapı kapı gezelim. Bizim burada kalıplaşmış bir oyumuz var fakat bu seçimlerden farklı bir sonuç almamız için herkesin yanında bir oy daha getirmesi şart. Bu bizim için çok önemli. Söylenenlere kulağımızı tıkayalım. Sandıktan CHP çıktığı zaman bu beldede Elazığ’da da çıkacak. Elazığ’da da çıktığı zaman Genel Başkanımız Başbakan olacak. Elimize bir fırsat geçti ve bu fırsatı çok iyi değerlendirmemiz lazım.” dedi.

 

“BİZ KILIÇDAROĞLU’NU BAŞBAKAN YAPMAK İSTİYORUZ”

 

CHP Elazığ Milletvekili Adayı Yaşar Karabulut; “Bu seçim ya Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığının Başkanlığa dönüşmesi seçimidir. Biz ise Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yapmak istiyoruz. Yani AKP’liler Cumhurbaşkanlarını Başkan yapmak istiyorlar, biz ise Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yapmak istiyoruz. Bizim şu ana kadar almış olduğumuz izlenimler Elazığ’da çok iyi bir sonuç alacağımızı gösteriyor. Elazığ’daki işsizliği, yoksulluğu, çiftçiye yapılan zulmü durduracağız. Biz bölünmeden, yorulmadan, acaba demeden, kuşku duymadan bütün kardeşlerimizin elbirliğiyle çalışacağına inanıyoruz.” diyerek Mollakendi beldesi halkına teşekkür etti.

 

“BİZ ONURUMUZA SAHİP ÇIKMAZSAK DEMEK Kİ MÜSTAHAKIZ”

 

Yaşamının siyasi arenada olduğu dönemlerinin hep sahada geçtiğine Elazığ’ın şahit olduğunu anımsatan CHP Elazığ Milletvekili Adayı Feyzi Septioğlu; “Maalesef bizim o siyasi misyonumuz satıldı bugünkü iktidara. Dolayısıyla ben kenara çekilmiştim ve hakikaten adaylık konusu aklımdan geçmiyordu. Fakat Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun davetini ve teklifini kırmadık. Aday olmamın temel unsuru siz değerli vefalı hemşerilerimin vefasından ötürüydü. Bu kadar yıl siyaset yaptık bizi tanıyorsunuz ve bu aziz millet her zaman kendi adamına sahip çıkmıştır. Siyasi yaşamımda ilk olarak adaylık CHP’den nasip oldu, ben de size geldim. İnanıyorum ki bu aziz vefalı millet bizlere destek olup omuz verecektir. Dikkat ederseniz serçe serçeyle, güvercin güvercinle, keklik keklikle uçar. O yüzden Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu da bu bölgenin evladıdır. Bu bölgenin evladı bu bölgenin insanının halinden anlar ve sahip çıkar. Karadenizli ne yaptı? Elazığ’ın bütün varlıklarını sattı. Nereye götürdü? Bir kısmını cebe, bir kısmını yola, bir kısmını da İstanbul’un alt geçidine. Peki bu yörenin günahı neydi? Sana yüzde 70 oy vermesi miydi? Kayıtsız şartsız teslim olması mıydı? Vebali oydu. Milleti esir olarak, bilinçsiz ve cahil olarak değerlendirdikleri için bu kararları aldılar. Dolayısıyla bir defa önce biz kendi kendimize sahip çıkacağız. Eğer biz kendi onurumuzu ve gururumuzu muhafaza edemezsek elbette ki biz buna müstahakız, bunlar da bunu yapar. Yani bu kaçınılmaz bir neticedir. Nitekim de yapılıyor görüyoruz. Artık buna bir dur demenin zamanı geldi. Ben inanıyorum ki bu millet bunlara bir gün değil mutlaka bu seçimde dur diyecektir ama bunu hep beraber dememiz gerekiyor. Benim bu saatten sonra tek beklentim bir kişinin bile ne mutlu demesidir. İnşallah Cenab-ı Mevlam milletin istediği şekilde hizmet etme fırsatını bize nasip etsin.” diye konuştu.

 

CHP Mollakendi Belde Teşkilatı Başkanı Yüksel Kaçmaz ise; milletvekili adayları Septioğlu ve Karabulut’u beldelerinde ağırlamaktan onur duyduğunu ve Mollakendi’de en yüksek oy oranını çıkarmak için canla başla çalışacaklarını söyledi.

 

Açılışın ardından CHP Elazığ Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu, Yaşar Karabulut Karşıbağ ve İkitelli esnafı ve halkıyla tek tek tokalaşarak kucaklaştılar.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image