Arama

Elazığ CHP Adayları, Maden ve Gezin Halkıyla Kucaklaştı

8 yıl önce

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu ve Yaşar Karabulut, İl Başkanı Ünsal Karatepe, il ve merkez ilçe teşkilatı üyeleriyle birlikte bugün Maden ilçesini ziyaret ederek Maden halkıyla buluşup kucaklaştılar.

Elazığ CHP Adayları, Maden ve Gezin Halkıyla Kucaklaştı
ad image
ad image

Maden’de İlçe Teşkilatı tarafından karşılanan Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu ve Yaşar Karabulut, İl Başkanı Ünsal Karatepe, il ve merkez ilçe teşkilatı üyeleri, öncelikle Maden İlçe Kaymakamı Davut Düzgün ile Demokrat Partili Maden Belediye Başkanı Musa Orhan’ı makamlarında ziyaret ederek, hem Kaymakamlık hem de Belediye çalışanlarıyla tokalaştılar.

 

“SEPTİOĞLU VE KARABULUT’A YOĞUN TEVECCÜH”

 

Maden ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşları da tek tek ziyaret eden CHP Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu ve Yaşar Karabulut’a Maden esnafı ve halkının ilgisi hayli yoğun ve samimi oldu. Dönüşte Sivrice ilçesinin Gezin Beldesi’ndeki esnaf ve vatandaşları da ziyaret eden CHP Milletvekili Adayları Septioğlu ve Karabulut, Gezin’de de aynı teveccühü gördüler.

 

“MADEN’DEN HEP SAMİMİYET VE DÜRÜSTLÜK GÖRDÜM”

 

Maden ve Gezin ziyaretleri sonrası bir açıklama yapan CHP Elazığ Milletvekili Adayı Feyzi Septioğlu; “Ben siyasi yaşamımda Maden’den her zaman sıcak ilgi, sıcak alaka, samimiyet ve dürüstlük gördüm. Bugün de aynı duyguları bana yaşattılar.” diyerek Maden halkına şükranlarını iletti.  

 

KARABULUT, MADEN’DEN DESTEK İSTEDİ

 

Ziyaretlerde gördükleri sempatiden memnun olduklarını vurgulayan CHP Elazığ Milletvekili Adayı Yaşar Karabulut; “Bugün çok yoğun bir ilgiyle karşılandık ve yoğun ilgilerinden dolayı bütün Madenli kardeşlerime herkese çok teşekkür ediyorum. İnşaallah bize desteklerini de umuyoruz.” dedi.

 

CHP Maden İlçe Başkanı Fethi Torun da; CHP Elazığ 1’nci Sıra Milletvekili Adayı Feyzi Septioğlu, CHP Elazığ 2’nci Sıra Milletvekili Adayı Yaşar Karabulut ve CHP Elazığ İl Başkanı Ünsal Karatepe’ye Maden’e teşriflerinden dolayı teşekkür etti.

 

KARATEPE: “AKP’YE GÜLE GÜLE DİYECEĞİZ”

 

CHP Elazığ İl Başkanı Ünsal Karatepe ise; “Seçim çalışmalarımız kapsamında Maden ilçemize geldik. Şunu belirtelim, insanlar artık iktidardan bıktı. Biz bu bıkkınlığın bir örneğini Maden’de yoğun bir şekilde gördük. Artık Maden’de yaşayan insanlar Elazığlı hemşerilerimiz şu iktidara dur diyecek. 7 Haziran seçimlerinde biz AKP’ye burada güle güle diyeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi’ni hem Elazığ’da hem Maden ilçemizde birinci parti olarak tüm halkın desteğiyle tüm kamuoyuna göstereceğiz. İktidarın artık hem ekonomik politikası, hem dış politikası, hem ülke içerisindeki çözüm süreciyle ilgili politikalar artık çökmüştür. Bu çöküşten dolayı inşallah devletimizin, milletimizin başını ağrıtacak konular olmasın. Ama ekonomi Maden ilçesinde biz gördük zaten Maden küçük bir yerdir. Ekonomi olarak Maden tamamen bitmiş artık bir köy havasına bürünmüştür. Biz Maden’e geldik gerçekten Maden’in durumu içler acısı. Biz buradan Madenli hemşerilerimize şunu söylüyoruz; inşallah Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı döneminde 1980’den önce Maden’in CHP’ye verdiği destekten dolayı aldığı hizmeti tekrar biz 2015 seçimlerinde vereceğiz. Büyük ilgi ve alaka gösterdikleri için Maden halkına teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu. 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image