Arama

Elazığ CHP Adayları, Keban’ı Karış Karış Gezdi

8 yıl önce

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu ve Yaşar Karabulut, İl Başkanı Ünsal Karatepe, il ve merkez ilçe teşkilatı üyeleriyle birlikte bugün Keban ilçesi ve Denizli, Bayındır, Nimri Pınarlar ile Saracık köylerini gezerek Keban halkı ve köylüleriyle buluştu.

Elazığ CHP Adayları, Keban’ı Karış Karış Gezdi
ad image
ad image

Keban’da İlçe Teşkilatı tarafından karşılanan Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu ve Yaşar Karabulut, İl Başkanı Ünsal Karatepe, il ve merkez ilçe teşkilatı üyeleri, ilk olarak Keban ilçe merkezindeki esnaf ve vatandaşlarla tek tek tokalaşıp hal hatır sorarak sohbet ettiler. Keban ilçe merkezinde CHP Milletvekili Adayları Septioğlu ve Karabulut’a ilgi hayli yoğundu.

 

“KEBAN KÖYLÜLERİ CHP’DEN OLDUKÇA ÜMİTLİLER”

 

Keban ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşan ve Cuma Namazı’nı da Keban’da kılan CHP Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu ve Yaşar Karabulut, daha sonra tek tek Denizli Köyü, Bayındır Köyü, Nimri Pınarlar Köyü ile Saracık köylerini ziyaret ederek köylülerle bir araya gelip hal hatır sordular. Samimi diyalogların yaşandığı köylerde köylülerin Cumhuriyet Halk Partisi’nden oldukça umutlu oldukları ve Elazığ’dan meclise CHP’li milletvekili gönderebilmek için oldukça heyecanlı oldukları gözlendi.

 

“KEBAN 7 HAZİRAN’DA AKP’YE DUR DİYECEK”

 

Ziyaretler sonrasında genel bir değerlendirmede bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ İl Başkanı Ünsal Karatepe; “Bugün milletvekillerimizle beraber Keban ilçemizi ziyaret ettik. Sağ olsun Keban İlçe Başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarımız bizi ilgiyle karşıladı. Bunun yanında halkın da Cumhuriyet Halk Partisi’ne karşı olan yoğun ilgisi tekrar ortaya çıkmış oldu ve bu konuda bizler çok mutlu olduk. Şunu da açıkça söylemek gerekir; seçimlere bakıldığında CHP’nin Keban’da belli bir oy kitlesi vardır yani o oy kitlesinin neler olduğunu herkes biliyordur. Ama 2015 seçimlerinde artık bu iktidara dur diyebilecek bir seçmen kitlesi oluştu ki biz buna kendi gözlerimizle şahit olduk. İnşallah 2015 genel seçimlerinde 7 Haziran akşamında Keban ilçesi halkı da artık AKP iktidarına dur diyecek.” açıklamasını yaptı.  

 

KARATEPE: “AKP İKTİDARI, KÖYLÜLERİ BİTİRDİ”

 

AKP iktidarının köylüleri bitirdiğini vurgulayan CHP İl Başkanı Karatepe; “Bakın biz köyleri de geziyoruz, köylerdeki insanlar çok büyük zorluk içerisinde. Köylünün hepsini borçlandırmışlar, mazot 4 lira, kredi borçları var almış başını gidiyor ödeyemiyorlar. Ektikleriyle masraf ettikleri arasında çok büyük farklar oluşuyor. Artık köylüyü bitirdi bu iktidar. İlçe merkezinde esnafla görüştük. Esnaf kan ağlıyor. Siftahsız dükkanlarını kapatan esnaflarımız var orada. Şunu iyi biliyoruz artık; halk AKP’ye dur diyecek. Eskiden bu laflar söyleniyordu işte bu sefer bu iş bitti diye seçimler oluyordu yine iktidardalardı. Ama bu dönem farklı oldu. Bu dönem Cumhuriyet Halk Partisi’nin Sayın Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim bildirgesi halk üzerinde büyük bir etki yaptı. Bu etkinin de biz semerelerini gözüyoruz. İnşaallah Cumhuriyet Halk Partisi hem Keban’da, hem Elazığ’da, hem de Türkiye’de iktidarın yolunu açacak bir oy potansiyeline ulaşacak.” dedi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image