Arama

Elazığ Belediyesinden Aile İçi İletişim ve İslam’da Aile Hayati Söyleşisi

9 yıl önce

Günümüzün en büyük sorunlarından biri olarak gösterilen aile içi iletişim ve aile hayatı konusunda bayanlara yönelik düzenlenen “Aile İçi İletişim ve İslam’da Aile Hayatı” konulu söyleşi Cumartesi akşamı gerçekleştirildi.

Elazığ Belediyesinden Aile İçi İletişim ve İslam’da Aile Hayati Söyleşisi
ad image
ad image

Eşi Nebahat Yanılmaz ile programa katılan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz yaptığı açılış konuşmasında aile içindeki iletişimde bayanların rolünü vurgulayarak  “Bir toplumun sağlam ve dinamik olması o toplumun mutlu bir yaşam şeklini meydana getirir. Aileyi ayakta tutan, dinamik hale getiren aile içi iletişimdir.”şeklinde konuştu. Başkan Yanılmaz sözlerini şöyle sürdürdü:

 

“Birçok problem maalesef iletişimsizlikten ortaya çıkıyor. Bazen iki eş arasındaki iletişimsizlik, bazen de çocuklar ve anne ya da babaları arasındaki iletişimsizlik, aile içindeki huzursuzluğun meydana gelmesindeki en büyük etkendir. Günümüzde iletişimin çok zor olduğunu biliyorum, özellikle akıllı telefonlar ve televizyon, bilgisayar, çeşitli diziler maalesef fiziken bir arada bulunan ailenin esasında manen bir birlerinden çok uzak olduklarını gösteriyor. Şunu da hepimiz çok iyi biliyoruz ki aile içindeki iletişimin de ana unsuru hanımlardır, annelerdir, ablalar ya da kız kardeşlerdir. Evdeki hanım aile içi iletişime açıksa o ailedeki bireyleri de bir arada tutmayı başarır. Çünkü hanımlar varlığımızın özneleridirler, hanımlar olmazsa hiçbir şey olmuyor.” Dedi.

 

Yoğun bir ilginin olduğu söyleşi de daha sonra Psikolog Gülşah Akçay ve Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yönetim Kurulu Uzmanı Ülfet Görgülü tarafından katılımcılara yönelik olarak çeşitli bilgiler verildi.

 

Programın sonunda ise Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın eşi Nebahat Yanılmaz tarafından Uzman Görgülü ve Psikolog Akçay’a bir onurluk ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image