Arama

Elazığ Belediyesi Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor

8 yıl önce

Elazığ Belediyesi’nin konforlu ulaşım sağlamak amacıyla şehrin farklı noktalarında sürdürdüğü asfalt bakım-onarım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Elazığ Belediyesi Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor
ad image
ad image

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Doğukent ve Sürsürü mahallelerin muhtelif noktalarında asfalt bakım-onarım çalışması gerçekleştiriyor. Ekipler ayrıca Cumhuriyet Mahallesi’nin farklı noktalarında da parke bakım-onarım çalışmalarını sürdürüyor.

 

ZÜBEYDE HANIM CADDESİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

 

Elazığ Belediyesi tarafından Zübeyde Hanım Caddesi’nde başlatılan yol ve kaldırım düzenleme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Yoğun bir tempoyla devam eden çalışmalar kapsamında, bir yandan alt yapı çalışmaları devam ederken, diğer yandan da cadde boyu taş duvar örme çalışması gerçekleştiriliyor.

 

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, şehir genelinde sürdürülen asfalt çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiği belirtilerek, çalışmaların ihtiyaç duyulan noktalar doğrultusunda aralıksız devam ettirileceği kaydedildi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image