Arama

Elazığ Belediye Başkanı Yanılmaz iftarı Selli Köyü'nde açtı

6 yıl önce

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, iftarı merkeze bağlı Selli Köyü'nde açtı.

Elazığ Belediye Başkanı Yanılmaz iftarı Selli Köyü'nde açtı
ad image
ad image

 

Elazığ Belediyesi merkeze bağlı Selli Köyü’nde  bir iftar programı düzenledi. İftar programına Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı İbrahim Şerbet, Selli Köyü Yardımlaşma Dernek Başkanı Mustafa Özmen ve Elazığ Belediyesi Başkan Yardımcıları katıldı.

Başkan Mücahit Yanılmaz’ın Selli Köyü’nde bulunan vatandaşlarla bir araya geldiği iftar programında, aynı zamanda Elazığ Belediye’si tarafından yaptırılan ‘Selli Köyü Taziye ve Kültür Evi’nin de açılışı yapıldı.

İftar öncesi bir açıklama yapan Selli Köyü Yardımlaşma Dernek Başkanı Mustafa Özmen Elazığ Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmetlerden dolayı ve ‘Selli Köyü Taziye ve Kültür Evi’ni Selli halkına kazandırdıkları için Başkan Mücahit Yanılmaz’a teşekkür etti. Daha sonra söz alan Ak Parti İl Başkan Yardımcısı İbrahim Şerbet ise Selli Köyü Yardımlaşma Dernek Başkanı Mustafa Özmen’in çalışmalarının oldukça özverili olduğunu belirterek hizmetlerinden dolayı Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür etti. Başkan Yanılmaz ise konuşmasında; ” Güzel bir aydayız, Ramazan ayındayız. Başı rahmet, ortası mağfiret sonu günahlardan kurtuluş olan rabbimizin bize bahşettiği nimetlerin verdiği bir Ramazan ayındayız.  Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin bayramını eriştirsin ve nice Ramazan aylarında bir araya gelmeyi nasip etsin.

Rabbimizden duamız o ki aldığımız her bir nefesi bu millete hizmet için ülkemize hizmet için devletimize hizmet için bizlere nasip etsin. Ramazan ayının son 10 günü içinde olan Kadir gecesine ulaşacağız inşallah. Yaptığımız bir ibadetin yüzbin ibadet yerine geçtiği bir geceyi Rabbim inşallah bizlere nasip edecek. Taziye evi istendiğinde burası bir Kültür Evi olsun okuma eve olsun birlikte sohbet ettiğimiz etkinlikler düzenlediğimiz bir mekan olsun dedik.

Ve gerçekten çok güzel bir taziye ve kültür evimizi buraya kazandırmış olduk hayırlı uğurlu olsun.” Dedi. Konuşmaların ardından Selli Köyü Taziye ve Kültür Evi açılışı gerçekleştirildi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image