Arama

Elazığ Basın İlan Kurumu’ndan Başkan Yanılmaz'a Ziyaret

9 yıl önce

Kuruluşunu tamamlayarak geçtiğimiz günlerde resmen faaliyete başlayan Basın İlan Kurumu Elazığ Şube Müdürü Ramazan Çırakoğlu ile Basın İlan Kurumu Diyarbakır Şube Müdürü Halit Peltek, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ı makamında ziyaret ettiler.

Elazığ Basın İlan Kurumu’ndan Başkan Yanılmaz'a Ziyaret
ad image
ad image

Belediye Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan’ın da bulunduğu ziyarette konuşan Basın İlan Kurumu Elazığ Şube Müdürü Ramazan Çırakoğlu,  kurum olarak 15 Ocak 2015 tarihi itibarıyla resmen göreve başladıklarını, amaçlarının yerel medyanın daha güçlü ve etkin hale getirilmesine katkı sunmak olduğunu, kısa süre içersinde gerçekleştirdikleri çalışmalarla bu konuda umut verici gelişmeler yaşanmasından memnuniyet duyduğunu ifade etti.

           

Yerel medyanın güçlü olmasının şehrin güçlü olması anlamına geldiğini belirten Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ’da kurumların diyalogları ve uyumlu çalışmalarıyla birçok sorunun aşılabileceğine inandığını belirtti. En yakın zamanda Basın İlan Kurumu’nu ziyaret edeceğini ifade eden Başkan Yanılmaz, göreve yeni atanan Basın İlan Kurumu Elazığ Şube Müdürü Ramazan Çırakoğlu’na başarılar diledi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image