Arama

EBMC Başkanı Nafiz Koca, Elazığımızın Başı Sağ Olsun. Vatan Sağ Olsun

8 yıl önce

Dün Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde polis zırhlı aracına PKK'lı teröristlerin düzenlendiği hain saldırıda şehit olan Elazığ'ın Kovancılar İlçesi'ne bağlı Köse Köyü nüfusuna kayıtlı 29 yaşındaki Resul Kayaoğlu'nun şehadeti nedeniyle taziye mesajı yayınlayan Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti (EBMC) Yönetim Kurulu Başkanı Nafiz Koca; şehidimiz Resul Kayaoğlu’na Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına, Emniyet Teşkilatı’na ve Türk milletine başsağlığı diledi.

EBMC Başkanı Nafiz Koca, Elazığımızın Başı Sağ Olsun. Vatan Sağ Olsun
ad image
ad image

“Terörün her türlüsünü lanetliyorum” diyerek açıklamasına devam eden Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Nafiz Koca; “Bu alçakça yapılan saldırıda şehit olan kardeşimizin acısını yüreğimizde yaşıyoruz. Ülkemizin geleceğini karartmak isteyen eli kanlı terör örgütü karşısında, Türk milleti dimdik ayakta durmaya devam edecektir.” dedi.

 

“TÜRK MİLLETİ BU KALLEŞLİKLERİN DE ÜSTESİNDEN GELECEKTİR”

 

“Gün birlik günü, gün dirlik günü, gün millet olarak bir ve beraber olma günüdür” çağrısıyla Elazığlılara seslenen EBMC Başkanı Koca; “Binlerce yıldır nice badireler atlatmış ve nice bedeller ödemiş aziz milletimiz dün olduğu gibi bugünde terör belası karşısında tem yürek, tem yumruk olmayı başaracaktır. Ülke genelinde yaşanan hain ve kalleşçe yapılan terör saldırıları millet olarak bizleri derin bir üzüntüye gark etti. Tarih boyunca nice badireler atlatmış ve nice bedeller ödemiş olan aziz milletimiz dün olduğu gibi bugün de derin feraseti, basireti, akl-ı ve kalb-i selimi ile bu alçakça, kalleşçe saldırıların da üstesinden gelecektir. Başta kardeşimiz Resul Kayaoğlu olmak üzere tüm aziz şehitlerimize rahmet, ailelerine, Emniyet Teşkilatımıza ve yüce milletimize başsağlığı diliyorum. Elazığımızın ve ülkemizin başı sağ olsun. Vatan sağ olsun.”

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image