Arama

Dr. Fatih Erbakan, Elazığ Belediyesi’ni Ziyaret Etti

8 yıl önce

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Elazığ Belediyesi’ni ziyaret etti.

Dr. Fatih Erbakan, Elazığ Belediyesi’ni Ziyaret Etti
ad image
ad image

Elazığ Belediyesi ve Erbakan Vakfı Elazığ Temsilciliği tarafından düzenlenen “Vefatının 5. Yılında Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı Anma ve Anlama Programı’na katılmak üzere Elazığ’a gelen Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, Elazığ’ın kendileri için özel bir yere sahip olduğunu ifade ederek, “Bu şehrin sahip olduğu manevi atmosfer, bu şehrin samimi, şuurlu, candan insanları kalbimizde ayrı bir yer tutuyor” dedi. 

 

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz da, Elazığ’ın her zaman milli görüşe destek verdiğini, sahip çıktığını ve Erbakan Hoca’nın da bu şehri çok sevdiğini belirterek, “Erbakan Hocamız milli ve manevi değerlere bağlı bir liderdi. Elazığ da bu değerlere bağlı bir il olarak Erbakan Hocamızla bütünleşmiştir. Erbakan Hocamız’ın yaşamı boyunca Elazığ ile ilgili güzel hatıraları olmuştur. Elazığ da bu hatıralardan gurur duymuştur. Dr. Fatih Erbakan’ı Elazığ’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk” dedi.

 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image