Arama

Denizli Evlilik Okulu’nda 41. dönem mutluluğu

4 yıl önce

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ödüllü projelerinden Ailemi Seviyorum kapsamında hayata geçirdiği "Sağlıklı Evlilik Okulu" 41. dönemi tamamlandı. 2012 yılından bu yana 1700’e yakın kursiyerin mezun olduğu Sağlıklı Evlilik Okulu, 41. Dönem mezunlarını verdi.

Denizli Evlilik Okulu’nda 41. dönem mutluluğu
ad image
ad image

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2012 yılında hayata geçirilen ve bu güne kadar çok sayıda kursiyere hizmet veren Sağlıklı Evlilik Okulu'nda 41. dönem eğitimleri sona erdi. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nde 41. Dönem Sağlıklı Evlilik Okulu Sertifika Töreni düzenlendi. Törene, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Psikolog Gülay Korkut ve kursiyerler katıldı. Ailemi Seviyorum projesini çok önemsediklerini vurgulayan Değirmenci, "41. dönemi bitirdiniz, ‘41 kere maşallah’ı hak ettiniz. İnşallah evlilik kararınız ve bundan sonraki hayatınız hep istediğiniz şekilde şekillenir. Evliliğe böyle bir eğitim alarak başladığınız için sizleri tebrik ediyorum " dedi.

" Denizli hep güzelliklerle anılsın "

Değirmenci, Büyükşehir Belediyesi’nin klasik belediyecilik faaliyetleri yanında pek çok konuda sosyal belediyecilik faaliyetlerini gerçekleştirdiğini vurgulayarak, "Klasik belediyeciliğimizin yanında sosyal belediyecilik dediğimiz; sanattan kültüre, spordan eğitime kadar pek çok faaliyet alanımız var. Bunlardan bir tanesi de Ailemi Seviyorum projesi kapsamında Sağlıklı Evlilik Okulu devam ediyor. 1700’e yakın hemşehrimizi bu eğitime tabi tuttuk. Bıkmadan usanmadan sizlerden talep geldiği sürece bu eğitimleri vermeye devam edeceğiz. Denizli hep güzelliklerle anılsın, mutlu insanların yaşadığı bir şehir olsun istiyoruz" diye konuştu. Konuşmanın ardından Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci kursiyerlere sertifikalarını verdi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image