Arama

Comic Con sallayan kadın ve kızlarla tanışın

6 yıl önce

Comic Con'da yüzeyin altına çizin ve onlara güç kazandıran binlerce genç kadın bulma şansınız olabilir.

Comic Con sallayan kadın ve kızlarla tanışın
ad image
ad image

 

Nerds ve meraklıları cezbetmek bir üne sahip olabilir, ancak bir kadın fanatiği şöyle diyor: "Çok kabul edilir hissediyorsunuz ve bir gün istediğiniz kim olursunuz - gerçekten özel"
İşte bu yıl Londra'daki fan konferansının kadın seslerinden bazıları.

"Filmi ve karakteri seviyorum.O tutkulu ve kibar biri o yüzden ona benzemek için esinlenildim.
"Buradaki atmosferi seviyorum - yargılayıcı olmadığı için genç kadınlar için gerçekten çok iyi.
"Herhangi bir şekil veya renkteki herhangi bir kişi gelebilir ve kesinlikle karşılama hissine sahip olabilir - çok nazik ve dostça kimse yerinde hissetmemektedir. İstediğiniz herkes gibi gelebilir ve kesinlikle iyi olabilirsiniz."

Sophie: "Maleficent, Angelina Jolie versiyonunu oynuyorum. Cosplay'ı seviyorum, çünkü size bir gün başka birini oynama şansını veriyor, kaçmak, saf fantezi.
"Kendinizi ifade edebileceğiniz çok çağlayan escort saygılı bir çevre olan komik, anime ve film dünyasında şaşırtıcı kadın karakterler var, bu yüzden çok ilham kaynağı oluyor" dedi.
Eliza: "Ben genç Maleficent'i severim çünkü kanatları çok saçlı ve çok hızlı uçabiliyor ve çok güzel, babam kanatlarımı yaptırıyor ve kolyemi de burada almıştım.
"Farklı kostüm çeşitlerini burada seviyorum, hepsi çizgi romanlarla alakalı."

Phoebe: "Çizgi romanları okumayı, animasyonları ve filmleri izlemeyi çok seviyorum.Fionna olarak geldim, çünkü gerçekten güçlü ve güçlü - bir zamanlar bir prens kurtarıldı.
"Geçen sene de buraya geldim ve en iyi parçalardan biri Jess Bradley gibi çizgi romancı sanatçılarla tanışmaktı."
Martha: "Suicide Squad filmini izledim ve Harley Quinn'i seviyorum, çünkü serin ve şımarık ki onun gibi giyinmeye karar verdim, burada çok fazla insan giyinmeyi çok seviyorum."

"Yaklaşık altı yıldır geliyorum Giyinmeyi çok seviyorum - gerçeklerden kurtulabilirsiniz ve bu gerçekten biraz eğlenceli." Blue Diamond'ın görünümüne ve tasarımına aşık oldum ve 'Neden gitmek istemediniz?' Diye düşündüm.
"Yalan söylemeyeceğim, Manchester saldırısından sonra buraya gelmekten biraz endişelendim ancak polisin burada olması iyi, güven veriyor" dedi.

"Ben ve kocam, komik sözleşmeler yapmaya bayılıyor çünkü eserlerinizi daha geniş kitleye taşıyor ve atmosfer harika.
"Yaklaşık 10 yıldır yapıyorum ve çok olumlu geribildirim alıyorsunuz, bu sadece çok eğlenceli.
"Çizgi romanlar çiziyorum, çocuk kitapları ve boyama kitapları yazıp göstereceğim, kendi yayıncılığına çok fazla odaklanmaya odaklandım, çünkü yaptığınız şey üzerinde tam kontrole sahip olabilirsiniz."

"Kostümüm The Purge'dan ilham alıyor - bu konuda distopi bir şey var ve bundan gerçekten ilham aldım, maskemi Venedik'teki sahte maskeden aldım.
"Comic Con'ı seviyorum, çünkü herkes geliyor, hepimizin ortak noktası var, nerede olursanız olun.
"Çok kabul gördüğünüz bir yer ve bir günlüğüne kim istediğiniz olursanız olun - gerçekten özel."

Katie: "Buradayım çünkü gerçekten büyük bir çizgi romancı hayranım ve bu atmosferi başka hiçbir yerde bulamıyorsunuz.
"Kostümü yaptım - göğüs plakası için yaklaşık bir ay, geri kalanı için yaklaşık bir ay sürdü - Perspex'den yapıldı."
Kelly: "Beş altı yıl boyunca geliyordum ve her zaman aynı insanlardı ve böylesine bir topluluk hissi var - herkes aynı şeylere giriyor, herkes kendi çıkarlarını bu günlerde keşfedemeyecekleri kutlamak istiyor Giyinmek eğlencenin bir parçası "dedi.

"Buradayım, çünkü bu konuda her şeyi seviyorum.Güvenim, kaygısız olan insanlar etrafında olmak ve aynı şeyleri takdir etmek için artıyor.
"Beğendiğim şeyler hakkında daha az endişeli olduğumda bana yardımcı oluyorum - nerdy değil, harika! Herkes çok farklı, sadece seviyorum, kaçabilirim ve yaratıcı olurum.
"Ben bir Hayalet Avcısı olarak geldim çünkü daha kadın merkezli filmler vardı ve filmin nefretinin tamamen gereksiz olduğunu ve çoğunluğun onu görmek ve tadını çıkarmaktan rahatsız olamayanlardan geldiğini düşünüyorum."

"Buraya çizgi romanları satmak, bastırmak ve çalışmalarımı seven insanlarla tanışmak için geldim.
"The Phoenix adlı bir çizgi romanında Dan Hartwell adlı şeritle bir şerit halinde çalışıyorum ve karakterlerim gizemleri çözerek ve doğaüstü tehditlere karşı koyan kız kahramanlarını içeriyor.
"Comic Con'daki komik köyde en az% 50 kadın sanatçı var ve çalışmak için mükemmel bir yer, gerçekten kapsayıcı ve keşfedebileceğin farklı çizgi romanlar var."

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image