Arama

BÜLENT SERTTAŞ İFTAR ÇADIRINDA

6 yıl önce

Elazığ Belediyesi tarafından Ahmet Aytar Meydanı'na kurulan ve her gün binlerce kişiyi aynı çatı altında buluşturan iftar çadırında, sanatçılardan siyasetçilere, hayırsever işadamlarından, kamu görevlilerine her kesimden vatandaşlar, ramazanın huzurunu ve bereketini birlikte paylaşmaya devam ediyor.

BÜLENT SERTTAŞ İFTAR ÇADIRINDA
ad image
ad image

 

3 Temmuz’da başlayacak olan Yaz Futbol Okuluna, 2004-­2005-2006­-2007­-2008­-2009 ve 2010 doğumlu sporcular kayıt yaptırabilecekler.

Altyapı Koordinatörümüz Mehmet Kaplan çağlayan escort ve antrenörlerimiz eşliğinde 2 aylık bir kamp süreci geçirecek olan sporcular arasında gelecek vadeden futbolcular, kulübümüz altyapı bünyesine kazandırılacak.

Elazığspor Futbol Akademisi Yaz Futbol Okuluna kayıt yaptıracak olan sporcuların ulaşımları Kulübümüz tarafından karşılanırken, kayıt yaptıran sporculara forma, şort ve tozluk Elazığspor Futbol Akademisi tarafından verilecektir.

Kulüp tesislerimizde 3 Temmuz Pazartesi günü başlayacak olan Elazığspor Futbol Akademisi Yaz Futbol Okulu’nda Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri eğitim verilecek.

Futbol okuluna katılacak olan sporcular için eğitimlerin başlayacağı 3 Temmuz Pazartesi günü saat 08:30’da Elazığ Öğretmenevi önünden servis kaldırılacaktır.

Elazığspor Futbol Akademisi Yaz Futbol Okuluna kayıt yaptıracak olan sporcular, Park 23’te bulunan Elazığspor Store Mağazası ve Malatya Yolu üzerinde bulunan Elazığspor Tesislerinde  200 TL karşılığında kayıt yaptırabilecekler.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image