Arama

BİK Yönetim Kurulu Seçimleri Yapıldı

9 yıl önce

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı ve Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı, Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Kurulu’na seçildi.

BİK Yönetim Kurulu Seçimleri Yapıldı
ad image
ad image

BİK Genel Kurulu Anadolu Gazete Sahipleri temsilcileri seçimi Ankara Ahmet Taner Kışlalı spor Salonu’nda gerçekleştirildi. 81 ilden gelen yerel gazete temsilcilerinin katıldığı seçimde Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı ve Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı ile aynı ekipten Mustafa Arslan ve Şevket Erzen, aldıkları 538 oyla BİK Genel Kurulu’na seçildi.

 

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı ve Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı, delegelerin kendilerine verdiği teveccühten dolayı teşekkür etti. Kolaylı, BİK Genel Kurulu Anadolu Gazete Sahipleri temsilcileri seçiminin yapıldığını belirterek, “Seçimde Marmara Bölgesi’nden Nuri Kolaylı olarak ben varım. İç Anadolu Bölgesi’nden Mustafa Arslan, Karadeniz Bölgesi’nden Şevket Erzen olarak seçime katıldık. Diğer adaylar çekildi. Seçimi biz almış olduk. Zaten geçen dönemde Basın İlan Kurumu’nda Anadolu Gazetelerini biz temsil ediyorduk. Birçok çalışma yapmıştık. Bundan sonraki dönemde de daha fazla çalışmalar yapacağız” diye konuştu.

 

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Topal da konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, cemiyet olarak üyesi olduğumuz konfederasyonun BİK seçimlerini kazanmasından büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek, yeni yönetim kurulu üyeliklerine seçilen Genel Başkan Nuri Kolaylı, Mustafa Arslan ve Şevket Erzen’e başarılar diledi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image