Arama

BBP’nin Yeni Kadrosu EBMC’yi Ziyaret Etti‏

9 yıl önce

Büyük Birlik Partisi Elazığ İl Başkanı Kayhan Akbulut, İl Başkan Vekli Onur Akbulut, Merkez İlçe Başkanı Emrah Akdağlı ve İl Muhasibi Mustafa Azizdoğan, Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti’ni ziyaret ettiler.

BBP’nin Yeni Kadrosu EBMC’yi Ziyaret Etti‏
ad image
ad image

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti (EBMC) Yönetim Kurulu Başkanı Nafiz Koca’nın karşıladığı Büyük Birlik Partisi’nin yeni şekillenen heyeti, BBP’nin Elazığ teşkilatının yeni oluştuğunu ve seçim sürecinde aktif olarak çalışacaklarını duyurdular.

 

Elazığ’da muhalefetin eksik kalmasından dolayı şehrin çok şey kaybettiğini ve sorunlar yumağına gün geçtikçe yenilerinin eklendiğini ifade eden BBP Elazığ İl Başkanı Kayhan Akbulut; Elazığ’ın doğunun kalesi olduğuna vurgu yaparak “Elazığ statejik konumu ile milliyetçilik ve vatanperverlik nedeniyle tarihi boyunca istenmeyen kuvvetlere prim vermemiş ve ele geçirilememiştir. Elazığ’a tarihi boyunca düşman giremedi ve bu böyle olacak. Ekip olarak göreve yeni başladık. Rahmetli Muhsin Başkan’ın dediği gibi düz gidip doğru ilerleyeceğiz. Neyi nereye kadar götürebiliriz onun için çalışacağız. Mahalle mahalle, kapı kapı gezip bunun altından kalkacağız. Büyük Birlik Partisi’ne taze kan geldiğini Elazığ halkı da görecektir.” dedi.

 

Elazığ’ın bananecilikten kaybettiğini öne sürerek kimsenin elini taşın altın koymadığından yakınan BBP İl Başkanı Akbulut, girilen seçim sürecinde muhalefetin sesinin iyice kısılacağı için Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti’nden destek beklediklerini söyledi.

 

Muhalefeti önemsediklerini vurgulayan EBMC Yönetim Kurulu Başkanı Nafiz Koca ise; “Bizler elimizden geleni yaparız. Yeter ki Elazığ için faydalı işler yapılsın. “ diye konuştu.

 

Ziyaret; rahmetli BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun oğlunun AK Parti Sivas Milletvekili aday adayı olmasının değerlendirilmesiyle sona erdi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image