Arama

Başkan Yanılmaz'dan Bayan Öğretmenlere Anlamlı Ziyaret

9 yıl önce

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz,8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Kız Teknik ve Meslek Lisesi'ni ziyaret ederek, karanfil dağıttı.

Başkan Yanılmaz'dan Bayan Öğretmenlere  Anlamlı Ziyaret
ad image
ad image

Okul Müdürü Özden Öztaş   ve öğretmenler tarafından karşılanan Başkan Yanılmaz, yaptığı konuşmada yüce dinimiz İslam'ın kadına verdiği önemi anlatarak, "Sizler ailenin temelisiniz. Sizler varsanız aile var, aile varsa toplum var, toplum varsa sağlam bir devlet var demektir" dedi.

 

Elazığ'ıngüven ve huzur açısından sadece bölgesinin değil Türkiye'nin kıskanılan bir ili olmasını istediklerini ve kadınlarımızın bu konuda çok büyük katkılar sağlayacağına inandığını ifade eden Başkan Yanılmaz, "Biz hep birlikte bir gücüz. Hep birlikte bu şehri koruyan kişileriz. Bu gücün motorize gücü,  lokomotifi sizlersiniz. Sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyorum" diye konuştu

.

Başkan Yanılmaz konuşmasının ardından tek tek öğretmenlerin 'Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak, karanfil verdi.

 

Başkan Yanılmaz daha sonra Ayışığı Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehtap Özer'i ziyaret etti. Özer'in bir bayan olarak girişimcilik yönünü ve Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Başkan Yanılmaz,çalışmalarında başarılar diledi.

 

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi'ni de ziyaret eden Başkan Yanılmaz, burada hizmet veren kuruluşlarda çalışan bayanları ziyaret ederek, karanfil takdim etti. Başkan Yanılmaz, OSB'de yatırımcı bir firmanın Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Oya Düşmez'i de ziyaret etti. Burada yaptığı açıklamada kadınların iş yaşamında daha aktif hale gelmesi gerektiğinin altını çizen Başkan Yanılmaz, Oya Düşmez'in Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Düşmez de Başkan Yanılmaz'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti. 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image