Arama

Başkan Mücahit Yanılmaz'dan Anneler Günü Mesajı

8 yıl önce

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, "Yeryüzünde karşılıksız sevginin, sonsuz fedakarlığın simgesi annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum" dedi.

Başkan Mücahit Yanılmaz'dan Anneler Günü Mesajı
ad image
ad image

Başkan Yanılmaz mesajında, şu ifadelere yer verdi:  "Gelecek nesilleri yetiştirme yolunda ilk öğretmen olan annelerimiz, geleceğimizin mimarlarıdır. Geleceğimiz, annelerimizin ellerinde şekillenmektedir. Toplumumuzun gelişiminde büyük önem taşıyan ailenin temel direği annelerimizdir. Bu nedenledir ki biz annelerimizi sadece bir günde değil, yılın 365 günü baş tacı olarak kabul ediyoruz.

           

Annelik gibi ulvi bir görevi üstlenen ve en değerli varlığımız olarak kabul ettiğimiz annelerimize bu özel günde saygımızı ve hürmetimizi bir kez daha dile getiriyoruz. Yürekleri aşkla çarpan, toplumları sınırsız fedakarlık ve sevgiyle şekillendiren tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun." 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image