Arama

Başkan Mücahit Yanılmaz Elazığ Ak Parti Kadın Kolları Yönetim Kurulunu Ağırladı

8 yıl önce

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, eşi Nebahat Yanılmaz ile birlikte, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde AK Parti Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Başkan Mücahit Yanılmaz Elazığ Ak Parti Kadın Kolları Yönetim Kurulunu Ağırladı
ad image
ad image

Kültür Park Mamurat’ül Aziz Salonu’nda gerçekleşen buluşmaya, AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Gülersem Çopur, AK Parti bayan Belediye Meclis Üyelerinin yanı sıra çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara’dan gelen Yeni Mahalle Kadınlar Eğitim ve Dayanışma Derneği (YEKAD) Başkanı Nazan Aytop ve YEKAD Başkan Yardımcısı Sevil Aksoy Altıparmak katıldı.

 

Programda bir konuşma yapan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak, “Kadınlarımızın daha hür, daha huzurlu ve işkenceden uzak olduğu bir dünya diliyorum. Biz kadınlarımız denilince, inancımızın ve medeniyetimizin kadına verdiği değeri anlamamız gerekir. Çünkü kainatta bizim medeniyetimizin kadına verdiği değeri, hiçbir medeniyet ve hiçbir inanç vermemiştir. ‘Cennet annelerin ayaklarının altındadır’ inancına sahip tek medeniyet, bizim medeniyetimizdir. Böyle bir medeniyet bünyesinde kadın ve anne olmak çok önemlidir” diye konuştu.

 

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ise yaptığı konuşmada, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak, gelecek nesilleri yetiştiren annelerin her açıdan daha donanımlı ve duyarlı olması gerektiğine dikkat çekti. Gürgöze, “Bugün İslam coğrafyasında yaşanan acı ve zulümlerin son bulması için hepimize daha fazla görev düşüyor” dedi.

 

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Gülersem Çopur da, böylesi anlamlı günde bir arada bulunmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, “Belediye Başkanımıza böylesi özel bir organizasyonda bizi buluşturduğu için teşekkür ediyorum” dedi.

 

Son olarak söz alan YEKAD Başkanı Nazan Aytop ise organizasyonda bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kadının dünyada barışın ve güzelliğin temsilcisi, yarınların teminatı olduğunu kaydetti.

 

Program, günün anısına hatıra fotoğrafı çekinilmesinin ardından sona erdi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image