Arama

Başkan Mücahit Yanılmaz Adalet Bakanlığı Yetkilileri İle Biraraya Geldi

8 yıl önce

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumlarıyla Tutuk Evleri İş Yurtları Kurumu tarafından düzenlenen Ürün ve El Sanatları Fuarına katılmak üzere şehrimize gelen bakanlık yetkililerle bir araya gelerek onurlarına bir yemek verdi.

Başkan Mücahit Yanılmaz Adalet Bakanlığı Yetkilileri İle Biraraya Geldi
ad image
ad image

Kültür Park çok amaçlı salonda düzenlenen davete, Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, AK Parti Elazığ Milletvekili Av. Şuay Alpay, Danıştay Üyesi Turgay Ateş, Ceza ve İnfaz Kurumları Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım, Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı M. Bilgin Pişkin, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. KutbeddinDemirdağ, Elazığ’da görev yapan hâkim ve savcılar ile çok sayıda davetli katıldı.

 

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, gerçekleştirilen fuara destek veren başta Adalet Bakanı Sayın Kenan İpek’e ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederek açıklamasında şunları söyledi:

 

“Şehrimizi kolay ve yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çevreci bir mantıkla hareket ederek rantı en yüksek olan yerlere bina değil ağaç dikmeyi hedefliyoruz. Bu sayede şehrimizi en çevreci illerden biri haline getireceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle sizleri burada ağırlamaktan mutlu olduğumu belirtiyor, katılımınız için teşekkür ediyorum.”

 

GENEL MÜDÜR ENİS YAVUZ YILDIRIM:“BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

 

Ceza ve İnfaz Kurumları Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım ise Harput dizeleriyle başladığı konuşmasında, bu fuarları açarken kurumlardaki faaliyetleri dışarıya yansıtıyoruz diyerek şunları söyledi:

 

“Bayrak ve vatan sevgisini yüreğine ilmek ilmek işleyen şehrimizde fuarı gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz. Fuarın gerçekleşmesinde yoğun gayret ve emekleri olan Valimize, Belediye Başkanımıza, Cumhuriyet Başsavcımıza ve fuar vesilesiyle ilimize teşrif eden misafirlerimize teşekkür ediyorum.”

 

AK Parti Elazığ Milletvekili Av. Şuay Alpay ise en kıymetli vazifeyi yürüten Adalet Bakanlığı personeline teşekkür ederek katılımcıları Elazığ’da ağırlamaktan mutlu olduğunu söyledi.

 

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu ise başarıyla gerçekleşen fuarda emeği olanlara minnettar olduğunu belirterek, el emeği göz nuru ürünlerin sergilendiği fuara Elazığlıların yoğun ilgisinin olduğunu ifade etti.

Elazığ Haber

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image