Arama

Ak Parti, Güçlü Kadın Güçlü Türkiye Yürüyüşü Düzenledi

8 yıl önce

Ak Parti Kadın Kolları tarafından Anneler Günü etkinlikleri kapsamında bir program düzenlendi. Gazi Caddesi’nde yürüyüş yapan üyeler “Güçlü Kadın Güçlü Türkiye” sloganları atarak kadınlara gül dağıttı.

Ak Parti, Güçlü Kadın Güçlü Türkiye Yürüyüşü Düzenledi
ad image
ad image

Öğretmenevi önünde başlayan ve Gazi Caddesi’nde devam eden programa, Ak Parti Elazığ Milletvekili adayları Metin Bulut ve Serpil Bulut ile İl Başkanı Nusret Çoban ve Kadın Kolları Başkanı Leyla Yanlıç’ın yanı sıra teşkilat üyeleri katıldı.

 

Programda bir konuşma yapan Ak Parti İl Başkanı Nusret Çoban annelerin önemine vurgu yaparak ülkenin geleceğinin annelerin elinde olduğunu belirtti. Çoban sözlerini şöyle sürdürdü: “Ak Parti hükümetleri gerçekten Türkiye’yi güzel bir noktaya getirmiştir ve biz bundan sonra bu güzelliğin devam etmesini istiyoruz. Daha büyümesini istiyoruz, daha iyi yere gelmesini istiyoruz. Bunu yapabilmemizde bize yardımcı olacak en büyük güç annelerimizdir. Sizin yetiştirdiğiniz çocuklardır. Çocuklarımızı çok iyi ve mükemmel yetiştirmemiz gerekiyor. Benim en çok önemsediğim gençlerdir. Gençlerimizin çok iyi bir yere gelmesi lazım. Çok anneler gelip bana soruyor. Çocuklarımız işsizdir, işsizlikten dolayı da evlendiremiyoruz. Zor durumdalar diyorlar. Doğrudur. Ben bunu sizden daha iyi bilenlerden biriyim. Gerçekten genç kardeşlerimizin işsizliğini ruhumda duyan bir insanım. Elimizden geldiği kadar bu dönem içerisinde bu kardeşlerimizin sorunlarına en yakın zamanda çözüm bulmalıyız gerekiyor. Sizler de çocuklarınıza iyi bakın, onları en iyi en mükemmel şekilde yetiştirin. Bir anne deyip geçmemek lazım. Bu ilkenin yükselmesi sizin ellerinizde. Sizin yetiştirdiğiniz çocukların ellerinde. Biz nihayetinde bir yere kadar varız. Ondan sonra bu ülkeyi sizin yetiştireceğiniz çocuklara devredeceğiz. Bu çocukların çok mükemmel olması lazım. Bizim çocuklarımız çok zekidir buna yürekten inanıyorum. Çocuklarınıza bilim ve teknolojiyi sevdirmelisiniz. Çocuklarımızın iyi yetişmesi, annelerimize, STK’lara, üniversitelere, öğretmenlerine bağlıdır. Ben bu duygu ve düşüncelerle tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum”

 

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Leyla Yanlıç da annelerin toplumun temel taşları olduğunun altını çizerek, “Hem analık hem babalık yapmak zorunda kalıp hala dimdik savaşan annelerimizi saygıyla selamlıyoruz. Tüm genliği kendi evladı olarak benimseyen vatanın doğusundaki, batısındaki tüm çocukları yüce gönlüyle kucaklayan, hiç kimsenin yavrusuna zarar gelmesin diyerek çözüm sürecini destekleyen anneleri selamlıyoruz. Kendine yetecek kadar bile olsa ekmeğini başka annelerle paylaşarak başka evlatları aç bırakmayan annelerimiz, sizler bizim gururumuzsunuz. Buradan yaptığı fedakarlıkları anlatmakla bitiremeyeceğiz bu ülkenin bilge anneleri, hepinizi gösterdiğiniz dirayet için tebrik ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Ak Parti Milletvekili Adayı Serpil Bulut da bütün kimliklerden önce anne kimliği taşıdıklarını ifade ederek kadınların merhamet üzerine yaratıldıklarını belirtti.

 

Ak Parti Milletvekili Adayı Metin Bulut da “Anneler kendisini sevdiğimizi en az söylediğimiz ancak kendisini en çok sevdiğimiz varlıklardır. Onları kelimelerle ifade etmek, onların hakkını verebilmek mümkün değildir. Annelerimiz bizim varlık sebebimizdir” şeklinde konuştu. 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image