Arama

Ak Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Nihat Demirbağ Ziyaretlerini Sürdürüyor

9 yıl önce

Ak Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Nihat Demirbağ İlçe ve Belde Teşkilatları ve Belediyelerini Ziyaret Etti.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Nihat Demirbağ Ziyaretlerini Sürdürüyor
ad image
ad image

Mis Holding Yön. Kur. Bşk. Nihat DEMİRBAĞ Ak Parti ilçe ve belde teşkilatları ile  belediyelerini ziyaret etti. Adaylık süreci ile ilgili teşkilatlarda karşılıklı bilgi alışverişinde bulunan Nihat Demirbağ; "Doğup, büyüdüğüm Elazığ bizi bazen seve seve, bazen döve döve esnaflığın en altından alıp Holding başkanlığına kadar taşıdı. Elazığ'da 26 yıl boyunca 944 ortak ve 700'den fazla çalışanımız ile  tek ses olarak hareket ettik. Son 2 yıldır iş yerlerimizi tüm personelimizi de işsiz  bırakmadan yeni arkadaşlarımıza teslim ettik.

 

Böylece bugün milletvekili olmama olanak  sağlayan bir ortam oluştu. Haberlerde Elazığ halkına nasıl bir milletvekili istiyorsunuz sorusu  sorulduğunda baktım verilen cevapların hepsi beni tarif ediyor. Halk uzlaştırıcı,  çalışkan, adaletli, güvenilir, istihdam ve üretime önem veren, seçilip Ankara'ya gidince memleketi unutmayacak milletvekilleri istiyor. Elhamdülillah biz de tüm bu tariflere ve liyakatlara sahip olduğumuzu bilerek adaylık müracaatımızı yaptık" dedi.

 

Genel merkezin göstereceği 4 kişilik aday listesine girmesi halinde ise yapacaklarını şöyle özetleyen Nihat Demirbağ; "Ankara'ya karşı olan yasama sorumluluklarımız gibi işlerimin dışında tüm gayretimi ve enerjimi öncelikle şehrimizin başta milletvekilleri, belediyeleri, ticaret odası, sivil toplum kuruluşları gibi tüm kurumlarını bir arada tutmaya, onların tutkalı ve çimentosu olmaya özen göstereceğim ve bunu başaracağıma inanıyorum.

 

Daha sonra ise gerek ilimize gerekse ilçelerimize kapsamlı yatırım araştırmaları yaparak istihdam ve üretim alanları oluşturmaya çalışacağım. Bunu da ilimizdeki başarılı işi adamlarını bir araya getirerek birlik ve beraberlikle çözeceğiz inşaAllah. Eğer tüm kurumlarımız, bürokratlarımız el birliği ve gönül birliği ile sırt sırta ve el ele verirse şehrimizdeki yatırımcılar, girişimciler, ihracatçılar ve üreticiler Elazığ'ı uçurur. Yeter ki iş adamlarımızın elinde bulunan fizibilitesi yapılmış doğru projelerin önlerini açalım. Ben de bu konuda yeterince deneyimli ve birikimliyim. Zaten en iyi bildiğim konular da bunlardır"dedi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image