Arama

40 Bin Öğretmen Ataması Mecliste

6 yıl önce

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem yaptığı açıklamalarında TBMM Gündemine 40 bin öğretmen atamasını taşıdığını ifade etti.

40 Bin Öğretmen Ataması Mecliste
ad image
ad image

 

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem yaptığı açıklamalarında TBMM Gündemine 40 bin öğretmen atamasını taşıdığını ifade etti ve Arzu Erdem sosyal medya hesabı üzerinden yine 40 bin öğretmen ataması hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

40 bin öğretmen ataması hakkında yüz binlerce aday öğretmen yapılan her açıklamaya kulak kesiliyor. Aday öğretmenler 10 bin yerine 40 atama bekliyor. Bu konu hakkında MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem TBMM Genel Kurulunda bir açıklama yapmıştı. 

TBMM GENEL KURULUNDA 40 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem açıklamalarında ''Sözleşmeli öğretmenlerimizin feryatlarını kürsüden duyurmak istiyorum. Her birinin aklı çocuklarında eşlerinde ve her biri aslında ertesi gün evime ekmek götürebilecek miyim, sözleşmem sona erecek mi, kaygısıyla maalesef gününü geçirmekte ve büyük bir travma içerisinde. Bunlarla ilgili ayrım yapılmaksızın atamalarının yapılması şart. Bu konuyla ilgili özellikle olumlu bir refleksin gösterilmesi gerekmektedir.'' ifadelerine yer verdi. 

ARZU ERDEM'İN PAYLAŞIMI

Bunun yanı sıra MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem sosyal medya hesabı üzerinden de bir açıklamada bulunmuştu. Arzu Erdem 40 bin öğretmen ataması hakkında yaptığı paylaşımda bu ay iki müjde talebini ve bunlardan birinin 40 bin öğretmen ataması olduğunu ifade etti. 

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem konu ile ilgili olarak paylaşımında '24 Kasım'da öğretmenlere verilebilecek en güzel 2 müjdenin: 1-Sözleşmeli Öğretmenlere EŞ ÖZRÜ ve KADRO müjdesi, 2-Ataması yapılmayan öğretmenlere ise 40 BİN ÖĞRETMEN ATAMA'' ifadelerine yer verdi. 

Sizlerde öğretmen ataması hakkında görüş ve taleplerinizi belirtmek isterseniz sayfanın alt kısmından yorum yapabilirsiniz. Ayrıca öğretmen atamaları hakkında bir gelişme olduğunda adayları sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz.

Kaynak : KAMUPERSONELİ | ANKARA

 
Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image