Arama

Elazığ CHP Adayları, Olgunlar Esnafına Bir Dokundu Bin Ah İşitti

8 yıl önce

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu ve Yaşar Karabulut, İl Başkanı Ünsal Karatepe ile beraber Olgunlar Mahallesi esnafları ve vatandaşlarıyla buluştu.

Elazığ CHP Adayları, Olgunlar Esnafına Bir Dokundu Bin Ah İşitti
ad image
ad image

Sabah saatlerinden itibaren Olgunlar Mahallesi esnafları ve vatandaşlarını tek tek ziyaret eden CHP Elazığ Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu ve Yaşar Karabulut ilgiyle karşılandıkları esnafların sorunlarını ve dertlerini dinlediler. Deyim yerindeyse CHP Adayları, Olgunlar Mahallesi esnafına bir dokundu bin ah işitti.

 

“SİFTAH YAPAMAYAN ESNAF KAN AĞLIYOR”

 

İşlerinin olmadığından ve siftah dahi yapamadıklarından yakınan Olgunlar Mahallesi esnafları; “İş yok ne işi? Gün boyu siftah yapamadığımız günler oluyor.” derken; fırıncı esnaflar ise; “Ekmeği 50 kuruş yaptılar. 50 kuruşa ekmek olur mu? Millet somuna dadandı. Biz de pide ekmeği satamadığımız için kendimiz pişirip kendimiz yiyoruz. Yiyip yiyip şişiyoruz. Bizi bu hale düşürenlere bu seçimde artık bir dur diyeceğiz.” dediler.  

 

“VEKİL OLUNCA ŞÖYLE VEKİL GİBİ KONUŞURSUNUZ İNŞALLAH”

 

CHP Elazığ Milletvekili Adaylarını karşılarında görünce AKP’den dert yanan esnaflar; “Allah sizden razı olsun, Allah sizinle beraber olsun. Sizinle beraberiz. İnşallah CHP iktidar olur siz olursunuz. Oyumuz CHP’nindir. İnşaallah vekil olunca televizyona çıkıp şöyle milletvekili gibi bir konuşma yaparsınız. Ben Elazığ’ın milletvekillerini Allah rızası için ben televizyonda görmemişim. Çıksalar da konuşamıyorlar.” şeklinde konuştular.  

 

“YILLARCA BİZE CHP’Yİ ÇOK YANLIŞ ANLATMIŞLAR OYUM CHP’YE”

 

Kimi esnaf; “Yıllarca CHP’yi bize burada çok yanlış anlattılar. Koyu MHP’liyim ama bu seçimlerde oyum CHP’nin. Bu memleket rahmetli babanızın çok faydasını gördü. Allah rahmet eylesin. İnşaallah siz de milletvekili olunca babanız gibi olursunuz.” demesi üzerine Septioğlu; “Allah razı olsun. Şimdi konuşmak mühim değil mühim olan icraat. Yalnız bu milletvekillerini millet konuşturmadı. Çünkü millet milletvekillerine dedi ki ‘Biz sana değil Teyyip’e oy veriyoruz.’ Allah’ın izniyle bu seçimde ona da oy vermeyecekler.” diye yanıt verdi.  

 

“KURAN’I ELİNE ALIP SALLAYAN AHMAKLARIN SÖZÜNE KANMAYIZ”

 

Bir esnaf ise; “28 Şubat süreci bin yıl sürecek demişlerdi kimse inanmamıştı. Dünyada Resulullah Salatu Vesselam geldi geleli Kur’an-ı Kerim iki defa ele alınıp sallandı. Bir Muaviye Emevi Camii’nde eline aldı salladı; Hazreti Osman’ın kanlı gömleğiyle beraber Hazreti Ali’ye karşı milleti kışkırttı. Bir de Tayyip Erdoğan çıkarttı Kuran’ı salladı. Benim Kuran’ım köşede sürekli okurum. O yüzden böyle ahmakların sözüne kanmam.” deyince CHP Elazığ Milletvekili Feyzi Septioğlu “Bir ilave yapacağım. İki kişi Allah olduğu iddiasında bulundu. Birisi Nemrut birisi Firavun. Üçüncüsü de Tayyip Erdoğan. Küfüre hizmet edip sakın ola oy vermeyin.” dedi.

 

“KORKMAYIN O CEKETE BİRKAÇ DELİK AÇIN Kİ REZİL OLSUN”

 

Esnafların ilgi ve alakalarından çok memnun olduğunu söyleyerek dertleri dinleyen CHP Elazığ Milletvekili Adayı Feyzi Septioğlu; “Allah yardımsınız olsun ama artık bunlara bir dur deyin. Bunlara bir ders lazım. Hani Tayyip Erdoğan diyor ya ‘Ceketimi göndersem gelir’ işte o cekete bir değil birkaç delik açın öyle edin ki bir daha o ceketi gönderemeye millete rezil ola. Korkmayın. Samimi söylüyorum ben bu ülke ve millet için müspet netice alacağıma inandığım için CHP’deyim. Yoksa adaylık benim aklımdan dahi geçmiyordu. Bu iktidara bir teneke bağlayıp gönderirsek bu bize balla yağ olur. Cenab-ı Hak bizi bu aziz millete karşı mahcup ettirmesin. Hizmet etme imkanını fırsatını bize nasip etsin. O da sizin oylarınızla mümkündür.” şeklinde konuştu.  

 

Olgunlar Mahallesi’ndeki esnaflarla tek tek tokalaşarak sohbet eden CHP Elazığ Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu ve Yaşar Karabulut; öğleden sonra Birvan ve çevre köylerini ziyaret ederek köylü ve çiftçilerle bir araya geldiler.

 

Yarın Palu ve Kovancılar’da seçim bürosu açılışları yapacaklarını duyuran CHP Elazığ İl Başkanı Ünsal Karatepe ise; seçim bürosu açılışlarına tüm Elazığ halkını beklediklerini söyledi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image